Zöldtudat

Szezonális étkezés mesterfokon – Tápiódoboz
Lenmagzselé házilag –  filléres, hajápoló csodakence
Párkánykerti képes évértékelő
Méhviaszos bútorápoló házilag
Párkánykerti növényismeret  – Tavaszi levélzöldségek 
Nagy balkonláda körkép  
Párkánykertész leszek, zacskós salátát nevelek
Sörtörkölyös sörropi
„Te is tehetsz a másfél fokért!” – Egyéni lépések klíma ügyben
Citromsavval igen, ecettel ne! Vízkőoldás zölden
Morzsaközösség – Nincs kidobott kenyér, csak saját zsemlemorzsa!
Jövő méhek nélkül? Inkább tegyünk értük, virágos kertekre fel!
Agrobiodiverzitás – Agro, bio, mi?
A hús valódi ára
A génszerkesztés is kimutatható – a GMO vita újabb fejezete
Tojás dilemma – bolti vagy saját?
Ocean Plastics Lab – az utazó  szemétkiállítás
Paradicsom kóstoló: csak az íze kedvéért
Semmi flanc, csak egérdinnyés bazella bíbor dáliával
Lehetetlen, de zseniális! Műanyagmentes július
Egy csirke két combja – Tyúkom mondja
Megint bazsalikom – A kerti, a görög na meg a csípés
A zsírpapír menő
Bazsalikom – Itt az idő, válasszatok!